Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rattan Expert Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Banda PolyRattan intimitate gard, 19cm x 2,5m, maro pai
49 lei
Brand
RattanExpert
Cod produs
RT03650RD08
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Banda din PolyRattan va permite sa umpleti panourile de gard bordurat, realizand astfel o acoperire confortabila, durabila si foarte estetica. Banda se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la conditiile meteorologice pe tot parcursul anului - va proteja si asigura intimitatea dumneavoastra.

Benzile de intimitate din PolyRattan pentru gard sunt o noutate pe piata din Romania, permitand construirea de sisteme de garduri moderne, estetice si mai mult decat atat, la un pret accesibil.

➡ Benzile de gard sunt adaptate pentru panouri de gard bordurat cu lungimea de 2,50 m, cu o distanta intre barele transversale de 19-20 cm (dimensiune banda: 19 cm x 255 cm). O rola acopera o suprafata de 0,5 m2.

➡ Banda este realizata din fasii de RattanTehnic impletite - prin tehnologia originala de productie, fasiile din RattanTehnic sunt tesute (impletite) intr-un mod complet automatizat, fiind asigurate impotriva delaminarii, rezultand astfel un material caracterizat prin durabilitate foarte ridicata si rezistenta la conditiile meteorologice precum umiditatea, murdaria si razele UV.

RattanTehnic - o combinatie durabila de eleganta si calitate

➡ RattanTehnic sau PolyRattan-ul  de astazi nu este doar o simpla imitatie a ratanului natural. Benzile din PolyRattan au avantaje fata de rattanul natural fiind mult mai rezistente la intemperii si factori externi, avand o fiabilitate net superioara.

➡ Culorile acestui material sunt multiple, ceea ce inseamna ca se poate incadra in viziunea noastra asupra decorului, se poate combina perfect cu alte elemente si poate deveni un adevarat decor al gradinii sau terasei noastre.

➡ Banda din RattanTehnic pentru gard este un produs fabricat dintr-un material sintetic, care imita aspectul si textura naturala a rattanului. Aceasta banda de opacizare a gardului poate fi folosita pentru a imprejmui gradina, terasa sau curtea si ofera un aspect elegant si modern gardului dumneavoastra.

➡ In concluzie, banda din PolyRattan pentru gard este un produs practic si estetic, care poate fi folosit cu succes pentru a crea o zona de relaxare sau pentru a delimita o anumita zona in gradina sau in curte.
Din Gura in Gura